Repòquer d’Asos

La data original d’aquesta gravació és incerta però es devia gravar durant el curs escolar 1994-1995. Feta un dia de cap de setmana com a deures de la classe d’EATP amb el Xesco Mercè altrament ceci n’est pas un professeur.

Així doncs, vint-i-sis anys després he recuperat i reeditat com bonament es podia aquesta peça maldestra d’inspiració tarantiniana. I ha estat una excusa perfecta per a felicitar l’actor principal d’aquest curt, que avui precisament, celebra el seu aniversari.

Amb ell puc dir que he compartit gran part de les nostres anècdotes d’infància. El simple fet casual que coincidíssim en nom i a la mateixa aula va marcar que ambdós fóssim anomenats pels nostres cognoms, i potser de no ser així no seríem el “Sellas” o el “Santa” respectivament.

Amb una semblança al Keanu Reeves va ser el primer a portar cabells llargs al nostre grup i, avui en dia, continua essent un heavy amb romanent de cabells llargs. Actualment corre per terres helvètiques dedicat a la investigació científica. L’última vegada que ens vam veure va ser precisament el febrer del 2020 a Suïssa, on entre altres coses parlàvem del tema Covid, però no érem capaços de preveure com ens trastocaria la vida en els mesos vinents o anys. De fet havíem de tornar a veure’ns al març i ens vàrem quedar amb els bitllets a la mà per causa del primer confinament.

Per cert, tornant al curt on se’ns pot veure amb segurament menys de quinze anys, podreu patir cinc minuts de terrible gravació amb una càmera que fallava i una gran actuació per part d’en “Keanu”. Els dos minuts i mig següents els vam dedicar a explicar com vàrem realitzar aquesta proesa tècnica del setè art, per si quedava algun dubte de com vàrem fer els efectes especials (recomanat especialment per aquells que ens coneguin i es vulguin riure de nosaltres).

I si després d’això us heu quedat amb ganes de més, a sota teniu la banda sonora original en la qual el heavy amb ànima de compositor clàssic va seleccionar per aquest film cançons d’Iron Maiden, Metallica o Joseph Haydn entre d’altres.

Felicitats, genet!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.